top of page
Nofoprint
Nofoprint - den 12. mand på banen

Det er den brede palette den danske servicekoncern ISS, gennem de sidste år, har efterspurgt hos Nofoprint. Den faste aftale indeholder alt, hvad der skal laves af små og store grafiske løsninger.

 

”Nofoprint er vores grafiske partner. Der har fra starten været en rigtig god kemi og de kender os efterhånden så godt, at de helt naturligt tager over, hvor vi andre slipper. De tjekker altid op på tingene - og det giver en vis ro at vide, at vi rent faktisk har en 12. mand på banen. Vi får altid tingene leveret til tiden og det i en rigtig god kvalitet. De forstår vores ønsker og behov – og er hurtige til at reagere. Og er den ene ikke lige på pinden, er der altid en anden til at tage over. Det giver en vis tryghed at vide, at alle har styr på deres ting”.

 

Brian Borup

Marketing Specialist,
Group Design ISS A/S

 

Stor forståelse og engagement giver tillid

Nofoprint har gennem en årrække løftet mange tryksagsopgaver for Oticon, der som bekendt producerer og sælger digitale høreapparater til det meste af verden. Oticon lancerer jævnligt nye og opdaterede produkter, hvilket betyder en større mængde brochure - ofte på mellem 20-30 forskellige sprog.

 

”Det at skulle producere brochurer på mange forskellige sprog, hver gang vi lancerer et nyt produkt, kræver et tæt samarbejde med trykkeriet. Med Nofoprint får vi altid den bedste kvalitet. De har et rigtig godt overblik, er gode at spare med og finder altid den bedste løsning. Men også farvestyringen er vigtig. Det er nemlig essentielt, at vi kommunikerer de rigtige farver på høreapparaterne i vores brochuremateriale. Samtidig er det et centralt punkt for os, at kunne koordinere lanceringerne rundt omkring i de forskellige lande. Nofoprint forstår vores stramme deadlines og leverer altid til tiden. De kender til vores nummersystemer og leverer direkte til vores lager. Og et sådan engagement giver også en stor tillid”.

 

Catherine Asbech

Graphic Production Manager,
Oticon A/S

 

bottom of page