top of page
Nofoprint

Dit grønne trykkeri

Nofoprint er mere end miljøgodkendt

Gennem en målrettet og miljøbevidst indsats, har Nofoprint opnået den optimale miljøgodkendelse med i alt 4 certificeringer inden for grafisk produktion. Det, at være en af Danmarks grønneste grafiske virksomheder, gør det samtidig til en særdeles attraktiv samarbejdspartner for de private og offentlige kunder, der ønsker en stærk grøn profil.

Nofoprint er FSC   certificeret

FSC   (Forest Stewardship Council   ) er en international non-profit mærkningsordning til bæredygtigt træ og papir.

 

Kort beskrevet er FSC    -mærket en garanti for træ og papir, du kan købe med god samvittighed. I en FSC    -skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere.

 

Samtidig er FSC   en garanti for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn.

 

Ved at vælge FSC   certificeret produktion vil hvert enkelt produkt kunne spores. Herved kan kunderne sikre, at de medvirker til en ansvarlig drift af verdens skove, som bl.a. indebærer sundhed og sikkerhed for skovarbejderne, og at der tages hensyn til dyre- og plantelivet.

 

FSC   er ifølge Verdensnaturfonden (WWF) den mest troværdige certificeringsordning til beskyttelse af verdens skove og anbefales desuden af Forbrugerrådet Tænk og Naturstyrelsen.

 

Kontakt Charlotte Orland Pedersen på tel 4925 2707 for at høre mere om hvordan du kan få dine tryksager FSC    certificeret. 

Download vores miljøfolder her!

®

®

®

®

®

®

®

®

®

svanemaerke-1-pos-lt.jpg
FSC off product.jpg
bottom of page