top of page
svanemarke

Svanemærkede tryksager

Hvorfor svanemærket OGSÅ er vigtigt

CSR-rapporter og tredobbelte bundlinjer bliver en stadig mere integreret del af det at drive virksomhed. Tidligere var beretninger om social ansvarlighed motiveret af den enkelte organisation, men sådan er det ikke længere. I dag er der indført lovkrav, der forpligter større danske virksomheder til at redegøre for samfundsansvar og CSR-politik. Samtidig er forbrugerne blevet mere bevidste og kræver i stigende grad, at virksomheder forholder sig specifikt til emner som klima- og miljøforhold.

Det er med andre ord blevet vigtigere at synliggøre, hvordan man som virksomhed tænker og handler bæredygtigt. Fx i årsrapporter, CSR-rapporter, salg- og profileringsmaterialer og andre tryksager, som er virksomhedens visitkort udadtil. Og her er det oplagt at sætte handling bag ordene ved at svanemærke virksomhedens tryksag. 9 ud af 10 danskere kender nemlig Svanemærket. Derfor kan svanemærkede tryksager være med til at understøtte jeres grønne virksomhedsprofil. 

Gode grunde til at svanemærke tryksager

Som svanemærket trykkeri skal Nofoprint leve op til skrappe krav i hele livscyklus. Svanemærket stiller bl.a. skrappe krav til det papir, vi bruger. Det betyder, at vi kun må bruge papir, der er fremstillet energieffektivt, og som lever op til skrappere krav til kemikalier. Endvidere skal papiret være lavet af lovligt, sporbart træ, hvor en andel er certificeret – og/eller af genbrugspapir.

 

Nofoprint skal også leve op til skrappe krav til tryksværte og andre kemikalier. Og ikke mindst leve op til skrappe energikrav. Nofoprint bruger derfor vegetabilske og vandbaserede trykfarver, vi minimere vores papirspild og har helt styr på al affaldssortering.

 

Kontakt Tom Petersen på tel 5123 1732 for at høre mere om hvorfor Svanemærkede tryksager er så vigtige.

bottom of page