top of page

Klimaneutralt tryk

Hvordan får jeg klimaneutralt tryk?


Ved ordre eller tilbud beder du om Klimaneutral produktion. Herefter vil CO2-udledningen i forbindelse med din tryksagsordre blive beregnet, og et tillægsgebyr vil så gå direkte til et kompensationsprojekt. Ekstraudgiften vil være 0,7 % af ordreværdien og vil være et separat beløb op din faktura.

 

Hvad får jeg ud af det?


Med klimaneutral tryk kan du aktivt tage ansvar for vores natur og give et effektivt bidrag til miljøbeskyttelse. Og du kan vise dine kunder, medarbejdere og partnere dette: Når tryksagen er afsluttet, sender vi et individuelt PDF-certifikat med dit navn, oplysninger om ordren og omfanget af CO2-kompensation, som tydeligt viser dit klimabeskyttelsesbidrag. Derudover producerer vores etiketmaskine et individuelt klimabeskyttelsesmærke med et unikt identifikationsnummer, som du kan integrere i dine data til trykning inden upload – etiketten fås efter anmodning endda med QR-kode. Du får etiketten som PDF- eller EPS-fil uden ekstra omkostninger.


 

Hvordan virker klimaneutral trykning?


For hver enkelt ordre på tryksager, hvor Klimaneutralt tryk bestilles, vil der ske kompensation for den pågældende CO2-udledning. Mængden af drivhusgasser, der udledes i forbindelse med din ordre på tryksager, udlignes via et klimakompensationsprojekt. Du støtter med dit bidrag efter eget valg et aktivt miljøbeskyttelsesprojekt og genopretter således klimabalancen.

 

Du kan i øjeblikket vælge mellem tre klimakompensationsprojekter. Uanset om du støtter et skovbeskyttelsesprojekt i Brasilien, et vandkraftsprojekt i Indonesien eller et vindmølleprojekt i Tyrkiet, viser du, at du tager ansvar for miljøet og forbedrer dit "CO2-fodspor”.

Kontakt Charlotte Orland Pedersen på tel 4925 2707 for at høre mere om hvordan dine tryksager bliver klimaneutrale. 

bottom of page